Iedere maandagavond wordt er in het buurthuis aan de Pallasstraat 65 vanaf 20.00 uur het kaartspelletje Klaverjassen of Jokeren gespeeld.

Heeft u zin om mee te gaan Jokeren, klaverjassen of klaverjassen in koppelverband kom dan eens op maandagavond langs in het buurthuis of mail naar kaarten@wijkverenigingrevelsant.nl

voor meer informatie! Kosten per avond: € 2,00 Aan het eind van het seizoen is er altijd een gezellige slotdrive met een mooi buffet als afsluiting.

Competitie Uitslagen elke woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 online

Alle uitslagen die in het rood staan betekend dat die perso(o)n(en) in kwestie niet aanwezig waren maar wel punten krijgen in de gespeelde competitie ronde(s).

Klik hier voor de competitie uitslagen

Klik hier voor de Wijkvereniging Drive (6 februari 2017)

N.B.
Alle andere uitslagen van Drive en Marathons komen op de vernieuwde site die in ontwikkeling is!